Om oss

Qlick Sverige  – erfarna proffs inom drönarfoto

Välkommen till din professionella partner inom drönarfoto. Med lång erfarenhet och ett brinnande intresse erbjuder vi drönartjänster som drönarfotografering, drönarfilm och inspektioner över hela Sverige.

Vi brinner för att skapa bilder och filmer med drönare som ger starka intryck, väcker känslor och skapar minnen.

Bakgrund inom marknadsföring

Med bakgrund inom kultur och marknadsföring som kombineras med passion för fotografering och filmning levererar vi kvalitativ bild- och filmupplevelser. Vi kan motsvara de flesta behov när det handlar om foto på hög höjd.

Vi tror på stillbilden och filmen som centrala verktyg när det handlar om marknadsföring och har ett starkt driv att berätta och skapa för andras räkning. Med ett antal år i branschen har vi byggt upp ett nätverk av duktiga samarbetspartners och en lång lista med nöjda och återkommande kunder. Vi kan alltid erbjuda högsta kvalitet när det handlar om foto och film med drönare och arbetar med moderna, flexibla och säkra drönare som kan ta bra bilder på flera olika höjder.

Vi har alla relevanta tillstånd

Vi har alla erforderliga tillstånd från Transportstyrelsen för våra uppdrag (drönaroperatör och fjärrpilot). Våra flygningar är ansvarsförsäkrade och följer alltid estetiska riktlinjer så att du kan vara trygg i att våra uppdrag utförs lagenligt och att vi är försiktiga när det handlar om användning och spridning av bilderna.

Säkerheten är alltid i fokus för oss, vi bryter aldrig mot luftfartsföreskrifter eller riskerar säkerheten för människor på marken. Vi är rädda om vårt rykte och har alltid tålamodet och flexibiliteten att vänta in rätt ljus, rätt väder och luckor i flygplatsernas kontrollzoner.

Välkommen att kontakta din partner inom drönarfoto redan idag.

drönarfoto reklamfilm

Erfarna proffs på drönarfoto och drönarfilm